<

Перейменування об’єктів топоніміки та збереження медичних закладів: відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради у Павлівській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 9.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
265
/ Коментарі відсутні

8-го листопада відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто чимало важливих моментів життєдіяльності Павлівщини та медицини.

На засіданні присутнім помічник-консультант Ігор Гузя та депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч. Актуально на території громади діє 12 ФАПів, про це йдеться у дописі на його фейсбук-сторінці.

Як зазначив депутат Волинської облради Андрій Бокоч, у цей вельми непростий для країни час сільська медицина фактично залишена напризволяще – утримання лягло на плечі органів місцевого самоврядування. Павлівська громада та голова знаходять способи зробити все можливе, аби зберегти заклади охорони здоров’я.

Також було створено робочу групу з питань перейменування об’єктів топоніміки. До складу її увійшли члени виконкому, старости, вчителі історії та української мови та літератури, окремі місцеві депутати.

Перед ними стоїть важлива і відповідальна задача – завершити в громаді процес декомунізації, аби не лишилось жодної згадки про окупанта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер