<

Перегони на саморобних тачках влаштували у Черкасах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:59 | 18.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Черкасах відчайдухи ганяли на саморобних тачках. На оригінальних транспортних засобах учасники долали 350 метрів крутого спуску, оминали перешкоди і мали якнайдовше проїхатись по інерції. Тачки учасників відрізнялись хіба що дизайном.

Змагання на саморобних тачках відбулись уперше. В них взяли участь 14 команд. Транспорт майстрували згідно з вимогами конкурсу: без двигуна і вагою не більше 100 кілограмів. Пілоту дозволено лежати, сидіти чи стояти під час руху, – пише 24 новини.

Кожен учасник мав лише одну спробу показати на що здатен його транспорт. Судді оцінювали швидкість, яку він може розвинути під час спуску. А також скільки тачка проїде за інерцією після фінішу.

Звертали увагу судді і на дизайн транспорту. Креативні автори зробили міні-копії маршрутки, жіночого взуття, придумали навіть гігантську торбу гостарбайтерів – як її назвали самі творці.

За підсумками старту, абсолютними переможцями стали три команди: TopLab, CraftBike та “Диверсанти”. Переможці та учасники оригінальних змагань отримали кубки та призи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа