<

Перед виборами до Конгресу до США Facebook заблокувала понад 800 сторінок і облікових записів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Соціальна мережа Facebook, всього за кілька тижнів до проміжних виборів до Конгресу США, заявила про заблокування та видалення понад 800 сторінок та облікових записів, які за словами компанії, порушили її правила «боротьби з і спамом».

В компанії повідомили, що ці аканути почали все частіше використовувати «сенсаційний політичний контент – незалежно від його політичного нахилу», щоб створити аудиторію та привабити трафік на свої сайти, – передає Mind.

«І, як і політично вмотивована діяльність, яку ми бачили, ці новини та погляди, які поширювали ці сторінки часто неможливо було відрізнити від справжніх», зазначається в блозі Facebook.

Відомо, що загалом було видалено 559 сторінок та 251 акаунт. Прес-секретар Facebook підкреслив, що компанія вжила заходів «проти порушення правил, а не проти самого контенту».

«Мова йде про такі способи в оману користувачів, як розміщення особами з вигаданими іменами неправдивої інформації на політичну тематику та підвищення популярності записів забороненими методами», – уточнюється у блозі .

Нагадаємо: після виборів у США в 2016 році Facebook нещадно критикували за те, що на платформі соціальної мережі процвітала дезінформація.

Як повідомлялось, днями Facebook вперше видалив десятки акаунтів у Росії через збір даних користувачів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця