<

Перед судом постане житель Любешівщини, який «замінував» пункт пропуску «Дольськ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 28.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Маневицька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинене 33-річним мешканцем села Дольськ Любешівського району завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Увечері 22-го квітня 2020-го року нетверезий чоловік зателефонував на лінію “102” та повідомив оператору про замінування міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення на Державному кордоні України із Республікою Білорусь «Дольськ», – інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Задля ліквідації можливої загрози вибуху було залучено працівників поліції, Державної служби із надзвичайних ситуацій області,особовий склад вибухотехнічного управління Головного управління Національної поліції у Волинській області.

На щастя, жодних вибухонебезпечних предметів у пункті пропуску не виявили.

Чоловіка ж, який щиро розкаявся у скоєному і активно сприяв розкриттю злочину, обвинувачують у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 259 КК України).

Далі – слово за судом.

Чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Раніше БУГ інформував, що на кордонах Волині перевірятимуть, чи не ухилялись від служби військовозобов’язані.

Ілюстративне фото




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа