<

Перед пунктом пропуску «Ягодин» в черзі перебувають 210 вантажівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 19.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Перед міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин» відмічається велике накопичення вантажних автомобілів.

Станом на 12 годину 19.03.2016 року в черзі перебувають 210 вантажівок (вчора їх кількість станом на 08 годину ранку становила 130 вантажівок). Фіксується подальший під’їзд вантажних транспортних засобів для оформлення на виїзд із України. Взагалі технологією пункту пропуску «Ягодин» передбачено оформлення вантажних автомобілів –250 транспортних засобів за добу на виїзд, а фактично оформлюється до 600.

Утворення черг вантажного  транспорту перед вихідними днями характерно для даного пункту пропуску з наступних причин, на дорогах ЄС обмежений рух великовантажних автомобілів у вихідні дні тому більшість перевізників намагаються виїхати напередодні.  Також через цей пункт пропуску найкоротший шлях переміщення вантажів в Європу, що дозволяє перевізникам суттєво зекономити на паливо-мастильних матеріалах. Крім того  на даному напрямку створено оптимальні умови для водіїв-далекобійників.

Державна прикордонна служба України продовжує вживати заходи, щоб уникнути накопичень транспортних засобів перед пунктами пропуску. Для врегулювання ситуації в пункті пропуску збільшено кількість робочих місць, створено ситуативну групу від управління Луцького прикордонного загону з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з учасниками міжнародного руху. Також організовано взаємодію з підрозділом митниці Державної фіскальної служби України та польською Стороною щодо ритмічності роботи пунктів пропуску «Ягодин – Дорохуськ».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер