<

Перед Новим роком два телеканали показали привітання Порошенка, звернення Зеленського – після опівночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:06 | 1.01.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарів 7

Телеканали “Прямий” і “П’ятий” в останні хвилини старого року показали новорічне привітання колишнього президента Петра Порошенка замість привітання чинного глави держави Володимира Зеленського.

5 канал, який належить Порошенку, та телекананал “Прямий”, який пов’язують з екс-президентом, випустили в ефір його новорічне привітання приблизно о 23:57. Звернення ж Зеленського вийшло в ефір одразу після опівночі, – повідомляє Українська правда.

У своєму привітанні Порошенко теж акцентував на єданні українців та закликав “зберігати солідарність перед зовнішніми викликами попри внутрішні розбіжності”.

“У новорічні свята є якась магічна сила. За будь-яких обставин вони приносять непереборно гарний настрій. Хто-хто, а наша команда” Європейської солідарності “ніколи не опускає рук, ми впевнені в перемозі України і нас точно не зламаєш”, – сказав Порошенко.

Такий перебіг подій у себе на Facebook заздалегідь, очевидно, висміяв керівник Офісу президента Анлрій Богдан. Він запостив новорічне привітання радянського генсека Леоніда Брежнєва, додавши коментар “Дивіться сьогодні на телеканалі Прямий. Старые сказки старого сказочника”.




коментарів: 7
  1. мільйони небайдужих людей на виборах “продемонстрували” своє відношення до цих багаторічних байок про всі ці перспективи “членства”,віру,мову і армію….

  2. Хай Епіфан дасть Пєті Томосу титул “равноапостольний Пєтр” і вручить йому німб на голову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер