<

Переатестацію в комісіях не пройшло близько 10% волинських поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 1.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вже місяць на Волині триває атестація працівників МВС.

Тести і співбесіди проходять близько півтори тисячі правоохоронців. Переатестацію в комісіях не пройшло близько 10% особового складу Нацполіції в області. Більшість подає апеляційні скарги і повторно проходить співбесіди вже в апеляційній атестаційній інстанції. Серед тих, хто не відповідає займаній посаді — відомі в області люди. Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Керівний склад поліції після атестації в Києві змінився на 80%, на Волині цей показник прогнозують на рівні 60-70%. Серед тих, кого комісія визнала таким, хто “займаній посаді не відповідає і підлягає звільненню зі служби через службову невідповідність” — керівник поліції Луцька Ігор Муковоз.

Загалом, голова апеляційної комісії позитивно оцінює волинських поліцейських. Однак, лише кожний десятий із тих, хто подав апеляцію, доводить свою правоту.

Атестація призведе до звільнення частини особового складу. Піде багато й досвідчених правоохоронців. Чи вдасться їх замінити людьми з належною підготовкою — поки питання без відповіді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа