<

Пенсіонерка у Володимир-Волинському районі підробила декларацію, щоб отримувати субсидію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 16.04.2021 / Новини / , , /
Перегляди
99
/ коментарів 7

У Володимир-Волинському районі пенсіонерка з 2018 року підроблювала декларацію про доходи, аби отримувати субсидію.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, – пише Волинь.правда.

Так, у жовтні 2018 року жінка у приміщенні Управління соціального захисту населення Локачинської райдержадміністрації умисно підробила та завірила підписом офіційний документ декларацію про доходи. Вона вказала, що у володінні членів її сім’ї відсутні транспортні засоби, з дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, однак насправді її син придбав мотоцикл, 2016 року випуску.

У цей же день волинянка подала до цієї установи неправдиву декларацію, аби отримати субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Увівши в оману працівників Управління соціального захисту населення Локачинської районної державної адміністрації, жінка отримала субсидію за період 01.10.2018 року по 30.04.2019 рік на загальну суму 15 289 гривень.

У 2019 році волинянка повторила свій маневр, знову підробивши декларацію про доходи. Відомо, що жінка, яка підроблювала офіційний документ, аби отримувати субсидію, уродженка села Кукли, Маневицького району, вона має середню-спеціальну освіту, вдова та пенсіонерка.

Свою провину у скоєному вона визнала повністю та попросила суворо не карати. Суд призначив їй покарання у виді обмеження волі на строк два роки умовно.




коментарів: 7
  1. Ще б у нас так детально вислідковували дії наших високопосадовців! А потім детально, крок за кроком розплутували той “клубок” багатомільйонних махінацій, з поверненням завданих збитків і реальними строками – дивись і мільйонерів поменшало б…

    • Загадка в тему:
      Чи може жінка зробити чоловіка мільйонером?
      Може, якшо він мільярдер! :)

  2. А багато високопосадовців сидить ??? О як почнуть їх всіх саджати … То тюрми тоді не хватить

  3. За мотоцикл,який,напевно не вартує 50 тис – 2 роки. Депутатів що в декларації скриють більше 4 млн – теж 2 роки. Хай живе Конституція, де всі українці рівні перед законом

  4. Велику справу зробили! Цікаво, скільки було потрачено ресурсів на це”розслідування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер