<

Павлівська громада зібрала 20 тонн продуктів для мешканців деокупованих територій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 10.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
191
/ Коментарі відсутні

З перших днів війни Павлівська громада допомагає гуманітарною допомогогою областям, які потерпають від бойових дій російського агресора. 

Про це повідомляє користувачка Олена Шумик на сторінці громади.

Про відповідну допомогу звернулася волонтерка, куратор по Волинській області, представниця благодійного фонду «Загін небайдужих» Юлія Загура. Вона повідомила, що фонд, окрім допомоги армії, працює на деокупованих територіях – у Харківській, Дніпропетровській та Херсонській областях.

Величезною проблемою є забезпечення харчування місцевих мешканців. І якщо продукти тривалого зберігання фонд у достатній кількості отримує у дружній Литві, то звичайних овочів жителі звільнених територій не бачать місяцями.

Відтак, завдяки небайдужості наших жителів громади вдалося зібрати 20 т продуктів харчування, а це: борщові набори та різна консервація.

“Без слів вдячності не можна обійтися. Людяність проявили всі, хто збирав, передавав та відвозив допомогу. Павлівська сільська рада висловлює щиру вдячність старостинському округу сіл Колона та Волиця, Луковичівському старостинському округу, мешканцям сіл Жашковичі, Милятин, Грушів, Переславичі, Трубки, Кучків, Завидів, Топилище, Риковичі, Старий Порицьк, Павлівка, Старосілля, Клопочин, Самоволя та Клопочин”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер