<

Пацієнтів зі смертельним вірусом з Китаю знайшли ще у двох країнах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 24.01.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вірус діагностували в Саудівській Аравії у медсестри з Індії. Також перші випадки зараження були зафіксовані у В’єтнамі.

Про це інформує УНІАН.

Китайський смертельний коронавірус 2019-nCoV виявили у пацієнтів ще у двох країнах – В’єтнамі і Саудівської Аравії.

Як повідомив Державний міністр закордонних справ Індії Велламвеллі Муралідхаран, коронавірус діагностували у медсестри з Індії, яка працює в лікарні Аль-Хаят у місті Абха в Саудівській Аравії. Влада Саудівської Аравії помістила весь медичний персонал з Індії на карантин.

“Близько 100 індійських медсестер, в основному з Кералі, що працюють у лікарні Аль-Хаят, були обстежені, і в жодної з них, крім однієї медсестри, не виявили зараження коронавірусом”, – написав він у твітер.

За словами Муралідхарана, хвора медсестра йде на поправку.

Також перші випадки зараження були зафіксовані у В’єтнамі, повідомляє BBC. Хворими виявилися два громадянина Китаю. Факт зараження зафіксовано в Хошиміні – воно сталося після того, як батько одного з жителів міста 13-го січня прилетів з китайського Уханя в гості до свого сина. Чоловіка госпіталізували 17-го січня.

Батько і син були поміщені в карантинну зону госпіталю. Лікарі повідомляють, що в даний час лихоманка у них спала. Кількість загиблих від коронавірусу в Китаї, за останніми даними, зросла до 25 осіб.

Нагадаємо, новий вірус у Китаї, який поширюється світом: шість осіб загинули, понад 200 – інфіковані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер