<

Патрульні поліцейські підтримали флешмоб заради воїнів АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 21.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Всі 28 управлінь патрульної поліції України приєдналися до флешмобу заради ветеранів АТО.

Всі управління патрульної поліції України підтримали воїнів АТО, виконавши умови флешмобу #22PushupChallenge, повідомляється на сторінці патрульної поліції в Facebook

Акцію #22PushupChallenge розпочали в Україні в підтримку бійців, які повернулися із зони бойових дій і мають посттравматичний синдром.

У поліції розповіли, що цю естафету розпочали в США, після того, як Департамент у справах ветеранів оприлюднив шокуючий звіт про самогубства серед американських ветеранів.

З’ясувалося, що близько 22 ветеранів щодня здійснюють самогубства. Щоб привернути увагу суспільства до цієї проблеми, був введений флешмоб, умовою якого стало 22 віджимання протягом 22 днів.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков зазначив, що всі 28 управлінь патрульної поліції виконують естафету, щоб громадянське населення не забувало воїнів, які повернулися із зони бойових дій на Сході України.

“Їх потрібно пам’ятати. Їм потрібно допомагати. Їх необхідно підтримувати у всьому”, – заявив Жуков.

На сторінці патрульної поліції оприлюднені відео з поліцейськими, які виконують умови флешмобу. Корреспондент.net публікує деякі з них.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер