<

Пасажири обстріляного автобуса під Волновахою розповіли моторошні подробиці теракту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 15.01.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Постраждалий чоловік, який їхав в обстріляному “Градами” під Волновахою автобусі, розповів подробиці кривавої події.

“Я їхав з Харківської області, щоб поїхати в Донецьк. Ми зупинилися біля першого блокпосту. Буквально через дві хвилини стався величезний вибух. Наш автобус побило, двері заклинило, вікна всі вилетіли. Мені потрапило в голову, а на руці кістки перебило. Там були бійці Нацгвардії. Сказали виходити через вікна. Вони мене прийняли і наклали джгут. Надали першу медичну допомогу і посадили в “швидку”, – каже чоловік, додавши, що він чув один вибух.

“У момент обстрілу люди кричали до жаху. Всі валялися – як манекени. Потім водій поставив драбину. Вони вижили, бо сиділи зліва, а вибух був праворуч. Військові оглядали в цей момент якраз автобус, який був перед нами. Наш ще не встигли – навіть ніхто не підходив”, – згадує потерпілий, у якого не залишилося речей і грошей, щоб повернутися додому.

“Під час вибуху в автобусі були крики і стогони. Хтось кричав, що хтось помер, люди просили відкрити двері. Я хоч в армії служив, але такого не бачив. Мені здалося, що стріляли зі спини, – не з боку Волновахи, з боку узбіччя”, – каже чоловік.

https://www.youtube.com/watch?v=BBKL8XeZ7ic




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер