<

Парубій заявив, що рішення підняття ціни на газ для населення є не популярним, але неминучим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 21.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Підняття тарифів є однією з умов для фінансової підтримки України з боку МВФ, зауважив Андрій Парубій. Окрім цього, запевнив: нова система субсидій, яку запровадив уряд, захистить українські родини.

«Підвищення ціни на газ для населення – рішення не популярне для українського уряду. Однак, неминуче», – говорить Парубій.

Про це йдеться у заяві голови Верховної Ради Андрія Парубія, яку оприлюднили на сайті Верховної Ради

«Як Голова Верховної Ради України, я проводив зустрічі з багатьма делегаціями наших західних союзників, зокрема, і з делегацією Світового банку та Міжнародного валютного фонду. Я особисто закликав наших міжнародних партнерів зняти з порядку денного питання підвищення ціни на газ. Але усвідомлюю, що підняття ціни на газ – рішення неминуче, адже від цього залежить фінансова підтримка України з боку Міжнародного валютного фонду, яка зараз дуже потрібна державі. Це рішення необхідне для недопущення в Україні економічної кризи», – сказав Парубій.




коментарів: 2
  1. Західні союзники напевно оцінили вираз обличчя парубія,який наповнений глибокою мудрістю,безмежним інтелектом,небувалим розумом. А яка надчудова дикція, яка неперевершена промова! Оратор всіх світів і народів! Андрій,нас чекає саме світле майбутнє,поки ти будеш займати таку високу посаду. Ти справжня гордість жителів Червонограда!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер