<

Партизани Донбасу знищили групу бойовиків і козачого лідера Маршала

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 12.11.2014 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Невідомі партизани Донбасу ліквідували групу бойовиків і лідера так званої “Козачій Гвардії” Маршала. Українські воїни вийшли з бою без втрат.”Перші чотири фото – це автомобіль, який ми вичікували більше 2-х годин, в ході операції – із засідки був розстріляний, бій тривав буквально кілька хвилин, через добре злагодженої роботи нашого загону постраждалих не було, бойовики були ліквідовані. Партизани поповнилися озброєнням у вигляді АК-74, декількох гранат і РПГ “Муха”, – повідомляють українські бійці”Останнє фото -це успішна спецоперація з ліквідації одного з командирів Козачій Гвардії так званого” Маршала пар1“. В ході операції було знищено водій і сам командир. З бою ми вийшли з 2 автоматами, іменним пістолетом і медпрепаратами”, – йдеться в повідомленні.

Zabiti

Підпільники повідомляють, що за останній місяць в їх ряди вступило 11 добровольців, які готові захищати свою батьківщину – Донбас від терористичних бандформувань.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилося відеозвернення невідомих партизанів Донбасу, в якому вони переконливо просять російських окупантів, бойовиків ДНР, ЛНР, і козіцинскіх “кізяків” “загубитися з нашої землі”.

“Все, що знаходиться біля вас, буде вибухати і горіти. Будемо тиснути вас, поки не передавимо, ходите і озирайтеся!”, – підсумували партизани Донбасу.

Цензор




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер