<

Партія «Слуга народу» готує антикризові заходи у зв’язку зі зростанням тарифів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:52 | 12.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Фракція «Слуга народу» готує план антикризових заходів для виходу з ситуації в зв’язку зі зростанням тарифів на комунальні послуги.

Про це повідомив у фейсбуці глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, – передає Цензор.НЕТ.

“Від імені фракції “Слуга народу” повідомляю, що ми готуємо план антикризових заходів для вирішення проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. Він буде напрацьованмй і оприлюднений в найближчі дні”, – написав він.

Арахамія сказав, що на завтра запланована нарада з прем’єром, в.о. міністра енергетики, представниками Офісу президента і всіма, кого стосується це питання.

“Якщо потрібні будуть швидкі рішення – ми готові їх приймати в будь-який час. Зараз повинні розібратися з тим, що сталося, наскільки обґрунтовано підвищення і як в цій ситуації захистити людей”, – підсумував нардеп.




коментарів: 7
  1. Як ті дилетанти можуть щось вирішити та вийти з якої ситуації? Окрім як свої кишені ще більше набити? Люди ж лохи вони все стерплять, проти драконівських тарифів на газ та воду воювати ж не підуть, тим більше після оранжевого майдану коли став правити нікакой прецедент України та після останнього майдану революції гідності коли східні брати гідно відграбастали і Крим і рим і мідні труби на Донбасі і переложили наших хлопців по могилах то й тим паче зневірилися в повстаннях проти системи та проти людей що під шумок приходять до владного корита і надалі роблять що їм заманеться і з тарифами і з цінами і з людьми які їх вибирали..

  2. Самі ці тарифи зробили, бюджет країни одобрили. Тепер показують як вони будуть працювати, щоб зняти ці тарифи. Клас!

  3. Самі бюджет країни одобрили, тепер будуть знімати тарифи, бо народ почав обурюватись. Працюють слуги….

  4. А де відосікі від сонцелікого? Газ,труба,світло,вода.Де? За лохдаун? Чого мовчить???

  5. Яка ще не приходила до корита влада, кожна тільки підвищує тарифи і кормить людей обіцянками що йдуть в гейропу, а наспрвді їх мета набити як найбільше собі кишені грошима…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер