<

Парламент Нідерландів має необхідну більшість, щоб підтримати ратифікацію асоціації Україна-ЄС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 22.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нижній палаті парламенту Нідерландів є необхідна кількість голосів для підтримки законопроекту про ратіфіцікацію Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

Зі зроблених заяв уже очевидно, що проект закону буде підтриманий більшістю парламенту, яка налічує 150 депутатів, передає УНІАН з посиланням на обговорення в парламенті.

Повідомляється, що “за” готовий проголосувати 91 депутат, а “проти” – 53. Шість членів парламенту не надали свою позицію.

Так, “за” голосуватимуть Народна партія для свободи і демократії (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)), яка налічує 40 депутатів, Трудова партія (Partij van de Arbeid (PvdA)), яка налічує 35 депутатів, Демократи 66 (Democraten 66 (D66)) з 12 голосами і Зелені ліві (GroenLinks (GL)), які налічують 4 голоси.

“Проти” голосуватимуть Соціалітична партія (Socialistische Partij (SP)) – 15 голосів, Партія свободи (Partij voor de vrijheid (PVV)) – 12 голосів і Партія для тварин (Partij voor de dieren (PvdD)) – 2 голоси.Также проти висловилися нечисленні групи, що в сумі дає 53 голоси.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця