<

Парламенські вибори в Україні відповідають європейським стандартам, – представник Європарламенту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 27.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
3838940091-1728x800_c

Парламентські вибори в Україні 26 жовтня відповідають європейським стандартам.

Про це на зустрічі з президентом України Петром Порошенком заявили представники Європейського парламенту зі спостереження за виборами, – повідомляє ТСН.

Так, голова делегації Андрей Пленкович привітав главу держави з успішним та демократичним проведенням виборів. Як зазначила місія Європарламенту, вибори в цілому були вільними та справедливими і відбулися у “повній відповідності з українським законодавством та міжнародними стандартами”.

Голова делегації ЄП також звернув увагу на той факт, що головними темами під час виборів у всіх регіонах України були європейська інтеграція та встановлення миру.

“Ці дві теми є сьогодні головними в Україні, і саме вони формують напрям реформ, яких потребує ваша країна найближчими місяцями”, – наголосив він.

У свою чергу, Петро Порошенко заявив, що пишається тим, що “у дуже складний час українці підтримали європейський курс Президента”. Також український президент звернувся до депутатів Європейського парламенту з проханням пришвидшити ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у своїх країнах. Як відомо, 26 жовтня укранці обирали новий парламент. Згідно, з даними екзит-полів, у нову Раду може пройти 7 партій. Остаточні дані ЦВК будуть оприлюднені не пізніше 10 листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер