<

Парк на Риловиці у Володимирі продовжують вдосконалювати: встановили перголи, облаштовують вхідний знак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 22.12.2021 / Володимир, Новини / , , /
Перегляди
2100
/ Коментарі відсутні

В оновленому парку, що розташований на річці Риловиця у Володимирі, встановили нові конструкції перголи. Також там на вході облаштовують вхідний знак з підсвіткою.

Пергола — це садове накриття, набірна конструкція з повторюваних секцій арок, з’єднаних між собою поперечними брусами, для захисту проходу від палючого сонця. Дах перголи не є суцільним.

Як розповів БУГу, дизайнер та розробник проєкту парку на Риловиці Андрій Гнатюк, в новій рекреаційній зоні встановили три перголи, які виконана у стилі модерн, що відповідає концепції самого парку. Одна пергола зроблена у формі альтанки, інші – навісні над лавками, щоб згодом закрити від палючого сонця відпочиваючих.

Всередину даних конструкцій висадять ліанні форми рослин. У малих перголах мають висадити квітучу рослину кампус та жимолость. На більшій споруді – ліанні рослини вістерії (гліцинії).

“Рослини зроблять на перголах велику шапку рослинну – це буде додаткові зони з тінню, які відпочиватимуть у даному парку. А аромат квітів додасть гарного настрою”, – зазначив дизайнер.

Також в рамках проєкту цього року передбачено ще встановлення вхідного знаку до парку на річці Риловиця. Він буде з підсвіткою. Там буде подана інформація про те, з якого легендою пов’язана річка.

“Вже розроблення парку майже підходить до свого логічного завершення тієї концепції, яка була запланована мною три роки тому. залишилось встановити ще чотири лежаки. Надалі ми можемо встановлювати в кожен парк нашого міста додаткові композиції, скульптури, альтанки й інші форми, що їх прикрашатимуть”, – додав Андрій Гнатюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця