<

Парасюку вручили дві повістки до Генпрокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 13.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Депутата Володимира Парасюка викликають як свідка.

Генеральна прокуратура України викликає депутата Верховної Ради України Володимира Парасюка на допит як свідка в рамках двох кримінальних проваджень. “Наразі у мене є дві повістки, за якими мене викликають до ГПУ у двох справах”, – сказав Парасюк в ефірі телеканалу “112 Україна“.

За словами Парасюка, у першій повістці йдеться події, коли під час засідання Печерського райсуду у справі лідера “УКРОПу” Геннадія Корбана “відбувалася певна сутичка”. “Але я думаю, що ця справа замнеться відразу, тому що там реально ніхто нікого не бив”, – заявив депутат.

Парасюк зазначив, що друге кримінальне провадження “набагато серйозніше”. “Це сталося у Львівській області. До мене звернувся голова одного з лісгоспів про те, що зараз один зі слідчих львівського управління СБУ веде незаконні слідчі дії в лісі і при цьому вимагає хабар”, – сказав він.

“Там досить заплутана історія з попереднім керівником, який вирізав величезну кількість лісу, і вони, аби списати всі ті речі, просто зараз хочуть відкрити ту кримінальну справу, і ті всі пеньки повісити на нового керівника”, – пояснив нардеп.

“Коли я виїхав на місце, то побачив, що людина неадекватна. Він не відрекомендувався, навіть хто він такий: або він представник СБУ, і що він там робить. Ми його доставили у Львівське управління СБУ. Я його завіз в кабінет генерала Андрейчука. Генерал Андрейчук дав слово офіцера, що він буде покараний… Але сталося інакше: вони цю справу розкрутили і передали сюди в Київ. І зараз вони звинувачують, що хтось когось там викрадав”, – розповів Парасюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер