<

Пальонка прозвітував про роботу у перші 10 днів року та закликав дотримуватися карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 11.01.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Мер Володимира-Волинського Ігор Пальонка продовжує звітувати за пророблену роботу. Він розповів чим жила Володимир-Волинська територіальна громада перших десять днів нового 2021 року.

Про це він повідомив на офіційній сторінці у фейсбуці.

1. Станом на 10-те січня вирішено проблему з освітленням по вулиці Незалежності. Фахівцями було визначено та усунено причину несправної роботи ліхтарів, тож пересуватись по даній вулиці в темну пору доби знову комфортно.

2. Розпочали роботу постійні депутатські комісії, які розглядають питання, винесені на чергову сесію. З проєктами рішень можна ознайомитись на сайті міста.

3. У КП «Володимир-Волинське ТМО» успішно провели дві складні операції. Пальонка подякував медикам за високий професійний рівень, постійний розвиток у своїй сфері та безупинну роботу, яка нині ще й ускладнена пандемією.

4. За словами мера, комунальні служби під час свят показали хороший рівень підготовки до можливих викликів та приклад злагодженої роботи. Адже за цей час були і складний порив, і погіршення погодних умов, проте фахівці зробили усе, щоб кожному з нас було комфортно і безпечно.

5. На жаль, мали місце й два прикрі випадки за період свят. Йдеться про новорічного “мауглі” та водія Рено, що катався на площі біля головної ялинки. Порушників порядку оперативно затримали працівники поліції, було складено відповідні протоколи, справи розглядатимуться у суді.

6. Відбувся перший прийом громадян, на якому мешканці озвучували проблемні питання різного напрямку.

“Дані звернення опрацьовуємо та працюємо над їхнім вирішенням”, – зазначив Пальонка.

7. Також міський голова закликав мешканців дотримуватись рекомендацій щодо карантинних обмежень, аби ситуація нарешті стабілізувалась і ми повернулись до звичного ритму життя.

У зв’язку з карантином прийом громадян наразі здійснюватись не буде. Жителі можуть надсилати свої звернення на електронну адресу мера, яка вказана на офіційному сайті, або ж на його офіційну сторінку у фейсбуці.

“Також я б хотів звернутись до кожного мешканця нашої громади: будь ласка, дотримуйтесь усталених норм та правил, усвідомлюйте власну відповідальність за загальний комфорт та добробут. Від поведінки кожного з нас залежить, у якому місті ми житимемо, що нас оточуватиме – зелені насадження, святкові інсталяції, чисті вулиці чи сміття, залишені недоїдки у центрі міста та уламки декорацій. Сподіваюсь на ваші розуміння та підтримку у намаганні зробити наше місто кращим, комфортнішим та сучаснішим!”, – закликав Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа