<

Падіння ракети у Польщі: усі служби завершили огляд місця події, у селі попрощалися із загиблими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 20.11.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
1422
/ 1 коментар

20-го листопада у Пшеводуві, що в Польщі, завершили огляд місця падіння ракети, де загинуло двоє людей. Там уже немає правоохоронців. 

В селі уже немає правоохоронців, які раніше охороняли місце падіння ракети. Силові структури Польщі там були від початку інциденту, а в п’ятницю туди допустили українських фахівців. Про це пише видання “Польська агенція преси”, – інформує ТСН.

На місці падіння ракети залишилась вирва, глибиною до 5 метрів. Також ферма частково зруйнована. 

У суботу, 19-го листопада, у Польщі попрощались із одним із загиблих працівників – гоерми, у неділю, 20-го листопада, – з іншим чоловіком.  За даними польских ЗМІ, один з них активно допомагав українцям, після нападу росії 24-го лютого.

Падіння ракети у Польщі 

Російські терористи 15 листопада випустили по нашій державі орієнтовно 100 ракет. Під час масованого ракетного удару вибухи пролунали у польському прикордонному селі Пшеводув. На місці трагедії загинуло двоє людей. 

У Польщі вважають, що там могла впасти ракета С-300, яку українські захисники випустили по російських цілях. Порте президент України Володимир Зеленський переконує, що ракета не була українською.

Президент Польщі Анджей Дуда 16-го листопада наголосив, що інцидент із ракетами не був нападом на країну, а найімовірніше, – “нещасним випадком”.

18-го листопада Дуда допустив, що на території Польщі можуть повторитися різного роду нещасні випадки внаслідок війни, яка точиться в Україні.

Нагадаємо, 15-го листопада в польському селі Пшеводув Люблянського району впала російська ракета. Загинули дві людини. Спочатку польські ЗМІ та політики повідомляли, що ракети були російські. Згодом риторика змінилася і світові лідери допускають теорію, що дані ракети могли бути запущені ППО України, щоб збити ворожі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер