<

П’яний водій з Луцького району вдарив поліцейського в обличчя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 15.02.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

15-го лютого вночі в поле зору екіпажу патрульних поліцейських на стаціонарному посту «Цумань» потрапив водій автомобіля Фольксваген на іноземній реєстрації, який виїжджав із заправки із порушенням правил дорожнього руху.

Патрульні наздогнали автомобіль. Під час перевірки з’ясувалось, що 20-річний житель селища Цумань Луцького району перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, а також не мав документів на право керування цим авто, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

Під час оформлення адмінматеріалів правопорушник поводився агресивно, на законні вимоги правоохоронців не реагував та наніс тілесне ушкодження головою в обличчя патрульному поліцейському.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт кримінального правопорушення.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєному.

Окрім того, на водія склали низку адмінматеріалів: за ст.130, ст. 44-3 ч.1, ст.185, ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер