<

П’яний водій вантажівки у Ковелі вчинив ДТП з трьома автівками, після чого втік з місця аварії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 10.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-го березня у Ковелі затримали п’яного водія вантажівки Renault Magnum, який вчинив ДТП і пропонував неправомірну вигоду правоохоронцям.

Чоловік, керуючи Renault Magnum на вулиці Варшавській, у Ковелі, зіткнувся з Mitsubishi, водій якого, своєю чергою, під час неконтрольованого руху в’їхав у ВАЗ. Ці два автомобілі пошкодили ще один транспортний засіб Buick, – інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Двоє осіб з ВАЗу отримали тілесні ушкодження і були шпиталізовані.

Тим часом, винуватець місце ДТП покинув. Екіпаж патрульних помітив Renault Magnum за кілька кілометрів на вулиці Варшавській: в автомобіля були механічні пошкодження передньої частини та не працювала фара.

Саме в цей момент поліцейські отримали повідомлення про ДТП з травмованими, вчинене кілька хвилин тому.

Під час спілкування патрульні виявили у водія запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів, порушення мови, – усе свідчило про можливий стан сп’яніння керманича. Його попередили про можливу причетність до вчинення ДТП та порушення ПДР, однак чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду, ігноруючи попередження про кримінальну відповідальність, та поклав 200 гривень між службових документів.

Після цього його затримали та викликали слідчо-оперативну групу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця