<

П’яний водій у Луцьку пропонував поліцейським 400 доларів хабара

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:54 | 17.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

14-го травня близько 20-ї години на вулиці Кравчука луцькі патрульні зупинили автомобіль Renault Megane, водій якого порушив ПДР.

Під час спілкування із керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, – інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Огляд на стан сп’яніння 36-річний водій пройшов на місці у присутності двох свідків. Однак не погодився із результатом і відмовся пройти огляд у медичному закладі.

Згодом з метою уникнення адміністративної відповідальності, водій запропонував і поклав до службового автомобіля неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США. Чоловіка неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак водій продовжував пропонувати неправомірну вигоду.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування усіх обставин. Також на чоловіка склали адміністративний матеріал за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Наразі за цим фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.




один коментар
  1. Ну от чого вони такі дурні, невже геть залишок мізків вже пропили?
    Так за 400 баксів скільки разів на таксі вистачило б, раз вже наликався? А тут ше й інші неприємності на…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер