<

П’яний українець заснув за кермом автівки під час руху у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 22.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Вроцлаві увагу поліцейських привернула машина, яка їхала проїзною частиною міста і раптово зупинилася. Заглянувши всередину салону, правоохоронці виявили українця в стані глибокого алкогольного сп’яніння.

Про це пише YAVP.PL з посиланням на se.pl.

Поруч з водієм в машині сиділа жінка. Як з’ясувалося, винуватцеві події вона приходиться дружиною. Обидва – громадяни України.

Після потрапляння в поле уваги поліції 45-річний власник Peugeot почав скаржитися на погане самопочуття і біль в серці. Йому викликали швидку допомогу. Лікарі, що приїхали незабаром констатували, що здоров’ю та життю чоловіка нічого не загрожує, а його стан викликано виключно зловживанням спиртним.

На слова медиків українець відреагував агресивно. Він почав ображати працівників екстреної служби та поліцейських. Щоб втихомирити хулігана правоохоронцям довелося застосувати силу. Подальше спілкування чоловіка з службами відбувалося в кайданках. Йому виміряли кількість алкоголю в видихуваному повітрі, результати виявилися значними – понад 2 проміле. Більш точно ступінь сп’яніння встановлять після дослідження крові, зразки якої у порушника було взято на місці події.

Як наслідок, громадянин України був арештований, а його автомобіль відбуксирували на штрафмайданчик. Чоловікові загрожує до двох років позбавлення волі та заборона права керувати моторизованими транспортними засобами на території Польщі та ЄС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок