<

П’яний молодик викрав бус на Ратнівщині, що покатати дівчат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:43 | 20.05.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

17-го травня о 01:02 годині до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля в с. Мельники-Річицькі, Ратнівського району.

Заявник повідомив, що невідома особа заволоділа його транспортним засобом «Мерседес Віто», – повідомляють на фейбук- сторінці Поліцейський офіцер громади.

18-го травня 2020 року близько 21:30 години поліцейські офіцери Забродівської сільської об‘єднаної територіальної громади Пашкевич Анатолій та Волох Олександр, спільно з дільничним офіцером Ратнівського ВП Степанцем С.І. розшукали даний автомобіль, який знаходився в розшуку.

Авто було покинуто в лісовому масиві у сусідньому селі Зоряне, оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили та затримали зловмисника, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Останні з’ясували, що до злочину причетний 22-річний місцевий мешканець.

Як пояснив сам викрадач, що вживав алкогольні напої, а після чого вирішив покатати дівчат та викрав автомобіль, на авто їздив протягом трьох днів, але не впорався з керуванням в лісі та злетів в кювет, після чого покинув даний автомобіль.

«Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність згідно ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок