<

Озброєнні підлітки у Запоріжжі намагались пограбувати три магазини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 8.12.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Четверо підлітків, озброївшись пістолетом, намагалися пограбувати три магазини у Запоріжжі.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Запорізької області.

«На лінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на зупинці громадського транспорту Набережна чутні постріли. Заявник додав, що до події причетні четверо підлітків і у одного з них є пістолет. Негайно прибувши на виклик, інспектори помітили від’їжджаючий автобус, в якому перебували громадяни, схожі за описом заявника. Патрульні зупинили транспортний засіб, в салоні були четверо хлопців», – йдеться в повідомленні.

Під час поверхневої перевірки в одного з них патрульні виявили предмет, схожий на пістолет. Його доставили у Вознесенівське відділення поліції для встановлення обставин події.

«Через деякий час патрульні отримали виклик про те, що невідомі хуліганили в магазині і намагалися викрасти гроші з касового апарату. Ознайомившись з відео із камер спостереження, патрульні з’ясували, що до події причетні підлітки з попереднього виклику », – зазначають правоохоронці.

На пошук порушників були орієнтовані всі екіпажі. Під час відпрацювання інформації, на вулиці Перемоги патрульні почули крик про допомогу. Продавчині двох магазинів вказали на підлітків і повідомили, що вони намагалися заволодіти грошима і товаром.

Побачивши патрульних, порушники почали тікати. Одного з них наздогнали інспектори. Пізніше хлопець зізнався, що він з двома товаришами був учасником подій, що сталися в трьох магазинах.

Згодом патрульні розшукали всіх причетних до події, осіб. Затриманих доставили у відділення поліції для встановлення всіх обставин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця