<

Отримувачів субсидій можуть перевіряти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:49 | 18.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Кабінет міністрів України підтримав розроблений Міністерством фінансів проект Закону України “Про верифікацію і моніторинг державних виплат”.

Як повідомили у прес-службі Кабміну, цей закон дозволить врегулювати всі правові та організаційні засади здійснення верифікації та підвищити ефективність держвиплат, передає Today.

“Для держави важливо, щоб громадяни могли оформити субсидію без бюрократичних перепон. Саме тому з переліку документів достатньо подати лише заяву та декларацію про доходи. У той же час вразливим місцем такої спрощеної процедури є ризики зловживань, і саме верифікація покликана виявити неправомірні, нецільові виплати “, – сказав Юрій Джигир, заступник міністра фінансів.

Він зазначив також, що у Держбюджеті закладено достатньо коштів на соціальні виплати, в тому числі з урахуванням підвищення ціни на газ, “але допомогу повинні отримувати ті, хто дійсно її потребує”.

“Платники податків не повинні платити комунальні послуги за громадян, які купують автомобілі вартістю понад 1,3 млн грн або акції на суму 26,2 млн грн”, – додав заступник голови Мінфіну.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок