<

Отримати права стане складніше: у МВС придумали нові питання для екзаменів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 2.06.2022 / Новини / , /
Перегляди
572
/ 1 коментар

Європейський підхід до складання іспитів вирішили запровадити і в Україні. Створюючи нові питання, орієнтувались на Францію.

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ розробив більш як 250 нових тестових питань до екзаменаційних білетів для складання теоретичного іспиту на водійські права. Про це повідомила пресслужба ГСЦ у соцмережі, – передає 24 канал.

«Головний сервісний центр МВС розробив для вас понад 250 нових тестових питань до екзаменаційних білетів для складання теоретичного іспиту. Також було додано абсолютно новий розділ «Панель приладів», розуміння якого необхідне для керування сучасними автомобілями», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ці тестові питання адаптовані до інноваційних рішень європейського формату, а саме – Франції, досвід якої було проаналізовано для прикладу, бо там значну увагу приділяють підвищенню культури водіння загалом, поєднанню теоретичних і практичних навичок керування, безпеці всіх учасників дорожнього руху й ухваленню рішень у критичних ситуаціях.

При цьому в ГСЦ вказали, що кількість жертв ДТП за 2021 рік у Франції є удвічі меншою, ніж в Україні.




один коментар
  1. У Франції і інших країнах Єврозони ніхто не продає і не купує прав ,а в Україні це вже давно налагоджений бізнес ,то скільки б не вводили нових питань ,а аварійність буде та сама .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер