<

Останнє відео героїв, які загинули під Іловайськом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 1.06.2015 / Новини / , /
Перегляди
21
/ 1 коментар

У мережі з`явилося відео з бійцями, загиблими в «Іловайському котлі». Відеоматеріал супроводжує пісня, названа автором реквієм. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на divannaya-sotnya.com.ua.

На відео – останні кадри життя героїв: Андрія Журавленка, Вадима Антонова, Віталія Костюка, Марка Паславського, Гордія Кіктенка, Петрова Сергія, Сергія Шкарівського, Олександра Романенка, Юрія Бойка.

Нагадаємо, 26 серпня в Іловайську в оточення терористів потрапили підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Світязь», «Херсон», «Миротворець», а також зведена рота дев`яносто третього і сімнадцятий бригад ВСУ. 27 серпня бойовики так званої «ДНР» повідомили, що повністю взяли Іловайськ під свій контроль. Українським підрозділам запропонували «зелений коридор», однак при виході військові були розстріляні.




один коментар
  1. А про третій БТГР 51 бригади чому забули? У нас по Волині більшість зниклих і загиблих в Іловайському котлі з цього батальйону, і останній дзвінок до рідних датується- ранок 28 серпня. Вони були в Іловайську, а про них в статті не згадано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця