<

Особи, які добровільно здали зброю та боєприпаси, звільняються від кримінальної відповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:07 | 12.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
229
/ коментарі 2

Від 3-го квітня в Україні скасовано відповідальність у випадках добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв.

У зв’язку внесенням змін до статті 263, скасовують відповідальність громадян у випадках добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв.

Згідно статті 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”, особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої – не підлягає кримінальній відповідальності.

Нововолинський відділ окружної прокуратури також повідомляє, що під добровільною здачею зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв, законодавець розуміє, коли особа, маючи можливість і надалі зберігати будь-який із зазначених предметів за власним бажанням передає його відповідному державному органу.




коментарів: 2
  1. А може пора видати людям зброю ,бо диванні агіитатори від влади ляпають язиками ,що треба знищувати ворога ,а чим ,лопатами і граблями .А де партизанський рух на окупованихї територіях ,його й не буде ,бо голими руками ніхто воювати не буде .Здавайте зброю і піднімайте лапки коли прийде кацап .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер