<

Основна мета – захистити життя і здоров’я військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:57 | 8.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про хід будівництва фортифікаційних споруд на Сході України йшлося під час урядового відеоселектору під головуванням Віце-прем’єр-міністра –  Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

Процес будівництва фортифікаційних споруд підходить до завершення і найближчим часом відбудеться здача об’єктів в експлуатацію.  А відтак необхідно докласти максимум зусиль, аби захисні споруди були зроблені якісно та у встановлені терміни. І це – вимога Президента України, Ради національної безпеки і оборони України та уряду. Бо за цим – життя не одного солдата та місцевих жителів, – повідомляє відділ інформаційної роботи облдержадміністрації.

– Основна мета фортифікаційних споруд – захистити життя і здоров’я наших військових, – наголосив Геннадій Зубко.

І не зважаючи на те, що працювати доводиться в умовах літньої спеки та підвищеної небезпеки, роботи необхідно завершити до середини липня. На жаль, кількість обстрілів зі сторони ворога не зменшується, а тому Україна повинна належним чином підготуватися до захисту та оборони.

За результатами аналізу будівництва, проведеного відповідними центральними органами влади,  не всі регіони з однаковою відповідальністю поставились до виконання покладених завдань. Відрадно, що Волинська область – у переліку кращих.

По завершенні відеоселектору перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев обговорив з учасниками наради питання заготівлі лісу та проведення відповідних тендерних процедур, аби вчасно завершити будівництво військових охоронних об’єктів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер