<

Ощадбанк відклав введення комісії за комуналку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:42 | 13.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У банку хочуть розробити механізм, щоб залишити безкоштовною оплату комунальних послуг для найменш забезпечених.

Правління “Ощадбанку” прийняло рішення про перенесення терміну введення в дію рішення щодо впровадження комісії за прийняття комунальних платежів, повідомляє прес-служба банку.

Як зазначається, це зроблено з метою розробки з відповідними органами державної влади механізму, який дозволить залишити безкоштовною оплату комунальних послуг для найменш забезпечених верств населення (одержувачів субсидій).

Відзначається, що запропонований банком до встановлення в касі тариф у 3 гривні є найнижчим на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій.

Також в “Ощадбанку” нагадують, що Україна підписала низку міжнародних угод, в тому числі Меморандум із МВФ і взяла на себе зобов’язання щодо здійснення масштабних реформ.

“Крім іншого, Меморандум передбачає ринкові умови для роботи держбанків і їх докорінне реформування. Державні банки, як і інші державні компанії, можуть генерувати доходи для бюджету. Для держави, для 45 млн українців. Тому до “Ощадбанку” має бути таке ж ставлення, як і до решти державних компаній, які реформуються”, – пише прес-служба банку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер