<

Опублікували відео, як в масовці Порошенка перед дебатами видавали гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:41 | 20.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ коментарів 13

Представники Нацкорпусу 19 квітня зафіксували на відео, як масовці Петра Порошенка, яку звезли до Києва, видавали гроші. Відбувалося це поруч зі стадіоном НСК «Олімпійський», де відбувалися дебати Порошенка з опонентом Володимиром Зеленським.

Як видно на відео, жінка зі списком в руках після перевірки людей за прізвищами видавала їм гроші. Після цього люди відходили з грошима у бік, пише Страна, діляться Волинські Новини.

Волинські новини розповідають, що перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що поліція намагалася впоратися зі складною транспортною ситуацією на в’їзді до Києва, яка виникла через велику кількість людей, що прибували на дебати кандидатів у президенти. За інформацією видання, людей на автобусах везли з усієї країни (переважно з трьох міст – Запоріжжя, Бердянська, Бородянки). Всі привезені люди були присутні на стадіоні для підтримки чинного президента. В основному, це – адміністративний ресурс.

Нагадаємо, дебати між двома кандидатами в президенти України відбулися на стадіоні «Олімпійський» увечері 19 квітня.




коментарів: 13
  1. Вчора був останній день виборчої кампанії з її брудом і брехнею. І ви побачили , хто більш подібний на президента найбілььщої країни Європи, а хто на недолуге лякливе теля. А завтра ми , можливо, будемо жити останній день в українській Україні. Подумайте, чи хочете ви знову бачити всіх втікачів і старих злодіїв, які з”їдуться звідусіль, чи хочете бачити старі ригівські морди на екранах і в парламенті. Чи знову в дупу підуть, як мінімум півроку вашого життя, бо покращення його не буде 100 процентів, адже всі реформи гальмуватимуться як не президентом, то парламентом, які повязані між собою. І що зараз краще – та квола синиця, чи далекий журавель з примарними перспективами. Хаос та невизначеність в державі при примітивному президенту- це те, що найбільше може потішити путіна. То може не дамо йому шансу і зробимо виважений крок не по приколу, щоб потім не було встидно і гірко перед дітьми, коли ті спитають: А чого ви так легко просрали країну?

    • Вадим ти зараз схожий на як ти кажеш ” ригів ” які таких кастрюль як ти 5 років тому просили як людей не скачіть не скачіть бо розхитаєте державу і що хтось послухав ні як то кажуть все пізнається в порівнянні – заспокійся дай Людям порівняти – думаю хуже не буде бо вже нема куди

      • Тільки кінчений організм може назвати “какстрюлями” тих молодих пацанів, які загинули 5 років тому на Майдані. І Устима в блакитній касці і кучерявого студента з Івано-Франківська, котрому не було і 19 років і ще багатьох, котрі “скакали” і загинули, щоби тобі подібні банрани могли жити в нормальній європейській країні, а не в російсько-совковому гетто. Хоча кому я що пояснюю? Ці матерії для тебе не осяжні. Їж ковбасу і тішся новому дню.

        • кінченний неприкривайся чужими життями і не перекручуй – бо саме твоя влада за 5 чуєш кінчений за 5 років не зробила нічого аби знайти уродів які стріляли і вітдавали наказ стріляти – знаєш чому ? якщо не кінченний то збагнеш

        • Чомусь вже твої кумири солодкі почали тікати з “нормальної європейської країни”,доречі вже закінчилась агітація,а за полеглих студентів у своїх запитай,ті хто каштани спилював…

        • Що з таких візьмеш? Для таких і Україна – проститутка і бандити- повстанці. І цілуються вони, коли решта співають Гімн України. Кінчені, вони і в Африці кінчені, а не тільки тут.

  2. …І тільки вовки з лісу спостерігали, як отара овець міняла старого сторожового пса на молодого барана…..

    • Твій старий баран , мав тебе у дупі ,всі 5 років. А тепер тикнув 100грн супсидії і ти вже скавулиш як курва остання, на задніх лапах.

      • А скільки курва передостання заплатила податків державі за тих 100 гривень можна поцікавитися?

      • І звідки така інформація з чужої дупи?. Ми мали справжнього президента , хоч і різного рівня жуліками, зате не чиюсь підстилку. Покладені на нього Конституцією обов”язки він виконував на відмінно. А які обов”язки у президента, то підніми дупу і почитай Консчтитуцію, якщо вмієш читати.

  3. скільки вовка не корми, та яку шкуру на нього не натягуй все рівно свинарчук получається…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер