<

Опублікували список найочікуваніших кінопрем’єр цієї зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:56 | 5.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Взимку виходять в прокат найцікавіші фільми, які беруть головні нагороди на Оскарі і Золотому глобусі.

Також це час зворушливих різдвяних історій і казок. Розповідаємо про найкращі стрічки, які точно потрібно подивитися цієї зими, – пише НВ.

Будинок, який побудував Джек, режисер Ларс Фон Трієр

У прокаті з 6-го грудня

Головний герой фільму – інженер Джек, який мріє стати архітектором. Картина побудована з серії епізодів, які показують його розвиток як серійного вбивці. Він бачить кожне вбивство як твір мистецтва: хоча розплата і правосуддя здаються неминучими, кожного разу він ризикує все більше, щоб привернути увагу влади.

У ролях: Метт Діллон, Бруно Ганц, Ума Турман, Софі Гробель і Райлі Кіо.

Мері Поппінс повертається, режисер Роб Маршалл

У прокаті з 3-го січня

Події мюзиклу Мері Поппінс повертаються розвиваються в Лондон за часів Депресії, коли вже дорослих Джейн і Майкла Бенксів відвідує таємнича Мері Поппінс. І за допомогою своїх унікальних магічних навичок і підтримки її друга Джека няня допомагає родині знову знайти радість і чудеса, які зникли з їхнього життя.

У ролях: Меріл Стріп, Колін Ферт і Емілі Блант.

1+1: Голлівудська історія, режисер Ніл Бергер

У прокаті з 17 січня 2019

Драматична комедія 1+1: Голлівудська історія – рімейк французької картини 2011 року, де розповідається про взаємини мільярдера, людини з обмеженими можливостями, і афроамериканця, який нещодавно вийшов з в’язниці.
Йому терміново потрібен особистий помічник, який буде виконувати всі його бажання, включаючи гігієнічні процедури. Всіх кандидатів, що надаються його асистенткою Івонн, багач відкидає, але балакучий Делл привертає увагу власника величезного особняка.

У ролях: Ніколь Кідман Брайан Кренстон Кевін Харт Джуліанна Маргуліс.

Дві королеви, режисер Джозі Рурк

У прокаті з 17 січня 2019

Актриса Сірша Ронан, не зважаючи на молодий вік, в свої 24 роки вже була номінована на Оскар тричі. У кінодебюті режисера Джозі Рурк, Ронан грає Марію Шотландську. Найімовірніше ця роль принесе їй четверту номінацію на Оскар.

Марія, королева Франції, що стала заміжньою жінкою в 16 і овдовіла у 18 років, відрізняється вкрай норовливим характером і не бажає знову йти під вінець, не зважаючи на тиск.

Замість цього вона повертається до рідної Шотландії, щоб запанувати на законному престолі, однак той уже захоплений її далекою родичкою Єлизаветою I, яка заручилася численної підтримкою за допомогою своєї харизми і чарівності.

В ролях: Сірша Ронан, Марго Роббі, Річард Кент, Гай Різ

Холмс і Ватсон, режисер Ітан Коен

У прокаті з 24 січня

У новій комедійній адаптації твору Артура Конана Дойля героям доводиться протистояти не тільки лиходієві Моріарті, якого грає Ральф Файнс, а й власним божевільним вчинкам. Тому розслідування заплутаної історії ускладнюється безглуздими випадками. Холмс і Ватсон – з тих комедій, де доктор спробує зробити селфі тільки нещодавно винайденим фотоапаратом, а королева Вікторія отримає від своїх підданих по обличчю, не змінивши при цьому, як справжня леді, його виразу.

У ролях: Х’ю Лорі, Ребекка Холл, Рейф Файнс і Келлі Макдональд

Зелена книга, режисер Пітер Фареллі

У прокаті з 24 січня

Стрічка, якій кінокритики вже пророкують Оскар. Тоні – вибивала і прекрасно працює своїми кулаками, від чого в житті його і характер виробився відповідний. Найчастіше він спочатку діє і тільки після говорить. Подібна імпульсивність завжди веде за собою серйозні наслідки, але життя героя, незабаром змінитися. З якихось причин, саме ця гарячий серцем чоловік, був найнятий водієм для одного дуже талановитого музиканта. Спільна подорож зробить їх хорошими друзями, але, як і годиться, за все потрібно платити.

У ролях: Лінда Карделліні, Вігго Мортенсен, Махершала Алі, Дон Старк.

Море спокуси, режисер Стівен Найт

У прокаті з 24 січня

Якщо у фільмі грає Метью Макконахі, його вже потрібно дивитися. У центрі сюжету – історія загадкового капітана рибальського судна Бейкера Ділла. Його колишня дружина, яка нещодавно вийшла заміж за мільярдера, несподівано з’являється в житті Ділла і благає розправитися з її чоловіком, згодувавши того акулам під час морської риболовлі. Спочатку на роль колишньої дружини планувалася Ума Турман, але зрештою її зіграла Енн Хетеуей.

У ролях: Меттью Макконахі, Енн Хетеуей, Дайан Лейн, Джейсон Кларк.

Фаворитка, режисер Йоргос Лантімос

У прокаті з 31 січня

Йоргоса Лантімоса, після Лобстера і Вбивства священного оленя просто обожнюють шанувальники артхаусного кіно. За сюжетом амбітна фрейліна Ебігейл змагається за прихильність королеви Анни зі всемогутньою герцогинею Мальборо в Англії XVIII століття. Здається, Лантімоса вирішив вирватися з артхаусного гетто і зробити високобюджетну костюмовану драму, і, судячи за оскароносними акторками, які у нього грають, у нього все вийшло.

В ролях: Емма Стоун, Олівія Колман, Рейчел Вайс.

Час відплати, режисер Карін Кусама

У прокаті з 22 лютого

Всі роботи цього режисера об’єднує одна важлива деталь – вони завжди про сильну жінку з минулим, яке краще забути. Головна героїня Часу відплати Ерін Белл – колишній лос-анджелеський слідчий, яку начальство колись відправило в злочинну банду працювати під прикриттям. Через роки, Ерін повертається, щоб покарати злочинців, які зламали її життя.

У ролях: Ніколь Кідман, Себастіан Стен, Тетяна Маслані.

Наркокур’єр, режисер Клінт Іствуд

У прокаті з 28 лютого

В основу сюжету Наркокур’єра лягли реальні події. 80-річний Леонард Шарп, ставши наркокурьером, зміг поширити майже півтонни наркотиків. У 2011 році у віці 87 років він був затриманий з 90 кг кокаїну, а в 2014 – засуджений до трьох років позбавлення волі. Іствуд зіграв у своєму фільмі головну роль – він постає на екрані в ролі літнього наркокур’єра.

У ролях: Клінт Іствуд, Бредлі Купер, Таісса Фарміга, Лоуренс Фішберн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця