<

Оприлюднили графік проведення та результатів ЗНО 2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 3.05.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня 2019 року тестуванням з хімії. 

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднили графік тестувань.

Розклад ЗНО 2019:

21 травня – математика;
23 травня – українська мова та література;
27 травня – іспанська, німецька, французька мови;
28 травня – англійська мова;
30 травня – фізика;
4 червня – історія України;
6 червня – біологія;
11 червня – географія;
13 червня – хімія.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме  з третього до 20-го травня 2019 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 30 квітня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 18 липня.

Нагадаємо, тепер учасники ЗНО можуть отримувати на свій смартфон розклад, адреси пунктів, а також результати тестування. Для них створено мобільний додаток Моє ЗНО, який просто треба завантажити на телефон.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер