<

Оприлюднили фото жахів “русского мира” в Луганську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 16.02.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарів 16

У мережі з’явилися фотографії окупованого Луганська, що передають весь жах «русского мира». Центральні вулиці колись жвавого міста зараз нагадують страшне місто-привид з антиутопії.

Фотографії, які опублікував блогер Максим Мирович, були зроблені взимку 2018 року його знайомими з Луганська, – передає УНІАН.

«Фотографувати було вкрай небезпечно — місцеве “МДБ” працює за принципами НКВС і відправляє кожного підозрілого на “підвал” як “українського шпигуна і диверсанта”.

Для того, щоб тебе оголосили диверсантом — досить просто сфотографувати смітник на очах у донощика. В цьому відношенні закони “ЛНР” набагато суворіше, ніж у “ДНР” — Луганськ живе бідніше Донецька, і місцева влада орків там набагато голодніше і зліше», – пише блогер.

Він зазначає, що сміття в Луганську перестало вивозитись вже досить давно. «Луганчани кричали “Росія, прийди!”, і ось вона прийшла – правда, не у вигляді Москви з телевізора, а Омська дійсності», – підкреслив Мирович.

Центральні вулиці колись жвавого міста зараз нагадують страшне місто-привид з антиутопії.

Стан міста характеризується льодяними тротуарами, горами сміття вздовж дороги, майже повною відсутністю автомобілів на занесеній снігом проїжджій частині.

Маршрутки в Луганську ходять без розкладу, кожен маршрутник може виїхати з маршруту, коли захоче, не доїхати до кінцевої і інше.

На одному з фото можна побачити вбиту луганську маршрутку, в якій прямо на повороті дороги відвалилося заднє колесо.

«Одним із популярних способів “відпочинку” у луганчан є споживання алкоголю — головним чином, дешевого пива та контрафактної горілки, ввезеної з території Росії. Це дозволяє абстрагуватися від дійсності і не думати про те, що відбувається навколо. Кажуть, допомагає, особливо в поєднанні з російським і місцевим “еленерівським” телебаченням», – описує соціальну атмосферу блогер.




коментарів: 16
  1. До речі московська церква благословила путінський проект «новоросія» який передбачає поділ південно – східної частини України на окремі республіки. В результаті цього проекту загинули тисячі , покалічено десятки тисяч, втратили майно і стали біженцями сотні тисяч наших співвітчизників, економіці України нанесено непоправної шкоди, вкрадена значна частина території. Я не можу ніяк зрозуміти як після цього в нас ще є такі ідіоти які захищають цю псевдо церкву?

    • сам путін казав що порошенко його ворог (ну не може путін постійно брехати, може хоть це правда)

      • хе-хе… посилання буде ? чи аби перднути ? пеця на другий термін – це мрія путіна, ніхто так вревненно не розвалить Україну, як пеця…

    • за 30 років очі не відкрились тільки в самих безнадійних з телевізором на голові, як у вікі, всім іншим давно всі перспективи зрозумілі

  2. фото ненабагато відрізняється від недавніх фото Львіва, хош він і не в осаді..

    • хе-хе, останні 30 років показали, яке нормальне життя вам забеспечене. Дупа буде поглиблюватися, бо на інше нацикі не здібні. Бажаю вступу України в ЕС і НАТУ, і впевнений, шо ви і їх в дупу затягнете.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер