<

Оперативники спільно з митниками виявили склад контрабандних товарів поблизу кордону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 23.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках операції «Рубіж-2015» співробітниками оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Волинській області спільно з фахівцями Волинської митниці ДФС в українсько-польському прикордонні поблизу міжнародного автомобільного пропуску «Ягодин» виявлено склади з товарами, ввезеними на митну територію України шляхом подрібнення їх партій, в рамках допустимих норм вантажів, що не підлягають оподаткуванню (вартістю до 500 євро та вагою до 50 кг).

Високоліквідна продукція, ввезена на територію України, призначалася для реалізації у всіх регіонах України без сплати належних податків. З метою приховування незаконної діяльності товари зберігалися у приміщеннях облаштованих на території готельних комплексів.

На підставі ухвал суду оперативники та слідчі у рамках розслідування кримінального провадження провели обшуки, в ході яких виявлено товари різного роду (ємкості з фарбою-спреєм, пакети (консерви) корму для домашніх тварин, металеві автомобільні диски та шини, фарбу для металу, системні комп’ютерні блоки, монітори, акумулятори, клей для скла та герметику для автомобілів).

Весь товар орієнтовною вартістю 1 млн. 200 тис.грн. та «чорна бухгалтерія», які були виявлені під час обшуку, вилучено.

На даний час, проводяться заходи щодо встановлення організаторів, виконавців та користувачів вказаної незаконної діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер