<

[ОНОВЛЕНО]В аварії на Житомирщині загинули троє військових з Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 28.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
5634
/ Коментарі відсутні

В аварії у Житомирській області, де ввечері 26-го грудня зіткнулися два мікроавтобуси, загинули троє військовослужбовців з Волинської області, котрі їхали в короткочасну відпустку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського регіонального терцентру комплектування та соціальної підтримки, пише Суспільне.

Двоє військових – жителі Шацької територіальної громади 43-річний Віктор Гірич та 40-річний Андрій Полінкевич. Чоловіки були призвані на військову службу по мобілізації 26-го лютого. В обох бійців залишилися матері, дружини, дочки та сини.

Ще один загиблий військовий – 25-річний житель села Костюхнівка Камінь-Каширського району Роман Кравчук, – повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

“В страшну смертельну автокатастрофу потрапила група військовослужбовців на Житомирщині. Наші захисники прямували в короткочасну відпустку. До батьків, до коханих, до рідних, до друзів. На жаль, не доїхали”, – написав посадовець.

Роман Кравчук став на захист країни з перших днів повномасштабної війни. У бійця залишилися батьки, рідні сестра і брат з їхніми сім’ями та дружина, з якою боєць одружився в жовтні цього року.

ОНОВЛЕНО. 26-го грудня на 220 км автодороги Київ-Ковель сталася ДТП за участі двох мікроавтобусів. У результаті постраждали дев’ятеро людей, троє з яких загинули. Поліція розпочала досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що близько 18:00 на трасі Київ-Ковель, поблизу с. Забороче Олевської громади, 45-річний водій “Volkswagen T-4”, прямуючи у напрямку Рівненської області, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “Renault Trafic”, під керуванням 31-річного жителя Рівненщини, що рухався у напрямку Києва.

Унаслідок ДТП двоє пасажирів “Volkswagen T-4”, жителі Волинської області віком 40 та 25 років, від отриманих травм загинули на місці. Водія з травмами було доставлено до лікарні. На жаль, під час надання медичної він помер.

Ще двоє пасажирів цього ж автомобіля, жителі Волині 1975 та 1987 року народження, отримали травми та були доставлені до місцевої лікарні.

Також тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості зазнали четверо пасажирів “Renault Trafic”:жителька Черкаської області, 2000 р.н., двоє жителів Київської області, 1999 та 1975 р.н., та жителька Звягельського району, 1968 р.н. Усіх їх госпіталізували.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер