<

[ОНОВЛЕНО] В аварії у Ратному загинули правоохоронці, повідомили їхні імена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 6.04.2020 / Новини / /
Перегляди
54
/ Коментарі відсутні

6-го квітня у селищі Ратне легковик BMW врізався у дерево, внаслідок чого загинули двоє поліцейських, ще один – у лікарні.

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на очевидців ДТП.

Зі слів очевидців, аварія трапилася близько 10 години на вулиці 40-річчя Перемоги. Автомобіль в’їхав у дерево. У легковику перебувало троє людей, двоє з них загинули на місці ДТП. Третій травмований перебуває в лікарні.

Усі постраждалі – працівники правоохоронних органів.

Факт ДТП з загиблими підтвердили в пресслужбі волинської поліції. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

Згодом у ДБР повідомили подробиці аварії.

За попередньою інформацією, близько 10:00 години ранку 6-го квітня працівник місцевого відділу поліції за кермом автомобіля BMW не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у дерево.

Унаслідок ДТП правоохоронець та пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Лейтенант поліції, який перебував на задньому сидінні автомобіля, доставлений до лікарні.

Слідчі ДБР розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція Волині зазначила, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Ратне загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Станіслав Виховський, поліцейський сектору реагування патрульної поліції та рядовий поліції Артем Глущук, курсант ІІ курсу Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер