<

[ОНОВЛЕНО] У Волинській області прикрили майже 200 гральних закладів, зокрема у Нововолинську та Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 20.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

20-го грудня, поліцейські на Волині припинили діяльність 187 гральних закладів, зокрема, лотерей, які згідно з відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів втратили можливість працювати в законному полі. Також про роботу гральних закладів просять повідомляти на лінію служби «102» поліції.

Такі заклади припинили діяльність, зокрема, в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Іваничах, Маневичах та Горохові, проводять демонтаж обладнання та реклами, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Загалом в Україні в цей день припинили діяльність майже 5,3 тис. гральних закладів на території України та вилучили обладнання на 50 мільйонів гривень.

Крім того, 20-го грудня у Волинській області припинено діяльність двох нелегальних покер-клубів та викрито мережу гральних закладів. У них вилучено майна на понад 3 мільйони гривень, – зазначає прокуратура Волині.

Заклади, порушили Закон України “Про заборону грального бізнесу в Україні”. Вони працювали під виглядом інтерактивних клубів та отримували прибуток, завдяки обов’язковій сплаті гравцем коштів.

Чотирьом гравцям, які перебували в гральних закладах, складено адміністративні протоколи за ознаками вчинення правопорушення,  передбаченого ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (участь в організованих азартних іграх).

За цими фактами зайняття незаконним гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 Кримінального кодексу України. 

Робота із викриття та припинення діяльності в області незаконних гральних закладів триває.

Поліція Волині закликає громадян повідомляти про заклади, які надаватимуть послуги в сфері грального бізнесу. Інформувати правоохоронці можна на лінію служби «102» поліції. Поліцейські реагуватимуть на повідомлення про такі правопорушення невідкладно.




коментарів: 2
  1. Не згадується Володимир-Волинський. Там, що, гральних салонів не було? Напишіть хто знає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер