<

[ОНОВЛЕНО] Понад 50 загиблих та 98 поранених: у залізничний вокзал Краматорська вдарили ракети

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 8.04.2022 / Новини / /
Перегляди
253
/ Коментарі відсутні

У залізничний вокзал Краматорська Донецької області влучили дві ракети. У результаті обстрілу вокзалу за оперативними даними 50 осіб загинуло (серед них – п’ятеро дітей) та 98 поранених.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

“П’ятдесят загиблих, із них п’ятеро – діти. Таку кількість жертв маємо на цю годину внаслідок удару російських окупаційних військ “Точкою-У” по залізничному вокзалу Краматорська. 

На цей момент до лікарень було доправлено 98 осіб. Очікуємо, що за медичною допомогою протягом одного-двох днів будуть звертатися й інші постраждалі, тож кількість жертв буде постійно змінюватися”.

За словами Кириленка, з 98 поранених, які були доправлені до медзакладів, – 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків. Дванадцятеро людей померли у лікарні. 38 людей загинули одразу на вокзалі.

«Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорськ», – повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін у телеграмі.

Між тим, голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що окупанти вдарили по вокзалу касетним «Іскандером».

«Поліція та рятувальники, які працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей», – повідомив Кириленко.

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей.

«Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей. Російська федерація – країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене!» – підкреслив він.

В мережі очевидці опублікували відео з залишками ракети “Точка У”, яка вдарила по вокзалу Краматорська.

На самій ракеті чітко видно типовий штамп бойовиків “За детей”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер