<

Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська дякує небайдужим людям за життя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 27.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Мама двох дівчаток Тетяна Куценко з Нововолинська, до якої повернувся рак, дякує усім, хто допомагає збирати кошти на лікування. Жінка розповіла про свій стан та про лікування препаратом «Ібранс», на який щомісяця потрібно 43 тисячі гривень.

Про це вона написала на своїй сторінці в фейсбук.

Нагадаємо, у 2013 році Тетяна лікувала 3 стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

“Багато хто думає ,що я як лежача…бо в мене 4 стадія.Так я багато лежала ,в мене були болі в печінці,процес травлення був просто жахливим,в легенях ,особливо в спині позаду між лопатками,були такі болі ,я сідала вночі чи вдень і плакала і молилася щоб відпустили…Головні болі під час хімій,просто відлежування після хімій ,як овоч.Тебе щось запитують,а ти не можеш подумати. Це просто марно проведені завдяки хіміям дні. А тепер як я почуваю себе на таргетах” Ібранс”? Не скажу що просто супер, є проблеми маленькі. Але я починаю робити зранку якісь вправи, бо набрала 15 кг від гормонотерапії, незабаром весна і мені захотілося як кожній жінці щось з тим робити…

Неприємні відчуття в спині ще трошки є, але вони терпимі. Бувало зранку в мене боліла голова часто,тепер дуже рідко болі. Але тепер якщо я себе добре почуваю якийсь день,я стараюся вийти прогулятися.

Ми були у Львові,там купували дешевше трохи Ібранс і напевно ноги напухли через те,що ми цілий день ходили.Але я була дуже щаслива…Тепер ноги прийшли в норму,аналізи стали краще і я приймаю далі таргети“, – пише Тетяна.

Додає, що вдячна усім людям за те, що живе і має на сьогоднішній день:

Я можу ходити, в мене нічого майже не болить, я можу приділити час рідним і в ясному розумі, а не як овоч стільки часу скільки Бог мені відведе. Все завдяки Вам! А так я б і не жила напевно вже…Бережи Вас усіх і ваші сім’ї Господь! Добро обов’язково повернеться добром!”.

Допомогу можна перерахувати на картку Приватбанку:

5168757330346836 Куценко Тетяна Валеріївна




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер