<

Ольга Фреймут поскандалила під Лаврою, бо не хотіла платити гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 16.04.2017 / Новини /
Перегляди
5
/ коментарів 12

Телеведуча Ольга Фреймут посперечалася із охоронцем на вході до Києво-Печерської Лаври і оприлюднила відео цієї суперечки.

Фреймут оприлюднила відеофрагменти свого спілкування із персоналом історико-культурного заповідника, – пише Волинь24.

Ведуча разом із старшою донькою Златою не змогла безкоштовно потрапити в Києво-Печерську лавру для того, щоб помолитися.

“Так хотіли зі Златою до Плащанички. На вході до Лаври – охорона. Квитки потрібно купувати. Відколи у Бога є продюсери?” – обурилася Фреймут.

Вона також дізналася, що вартість входу становить 35 гривень.

При цьому аргументом охоронця було те, що Лавра – заповідник, а ведучої – що завжди помолитися можна було безкоштовно.




коментарів: 12
  1. Якщо вона така крута, то хай добивається для всіх вільного входу(давно пора), а не тільки собі. Чи грошей немає?

    • До чого тут це, “Серж”? Вона й добивалася для мене і для Вас. Щоб був безкоштовний вхід для всіх, на територію українських святинь. А може, там Ваш предок – прадід чи прапрадід будуючи святу Лавру в Києві, впав із риштувань, чи був розчавлений каменем? Вам – правнуку, не образливо було б приходити на місце загибелі свого предка за гроші? Думати треба, раніше, аніж писати щось.

      • Анатоль, там стоять прості, “задовбані” проблемами працівники (яких я зовсім не виправдовую, тим більше, що вони розмовляють російською). Проблеми треба піднімати на вищому рівні. Максимум, що добилася б ця піарщиця, що її саму впустили б, бо вона надоїдлива, як муха. Хай іде вирішує ці питання з ТИМИ, ХТО МОЖЕ ВИРІШИТИ. Ви, коли боретесь за справедливість в Нововолинську звертаєтесь до мера, а не до сторожа, або прибиральниці :) До речі, Серж в лапки не береться. Думати треба, особливо коли такі пафосні промови “штовхати” про прадіддів. :)

        • Саме так – “Серж” береться в лапки. Це ваше анонімне ім’я на латиниці і в тій же інтерпретації. Не виділяється лапками моє – справжнє, в українському звучанні, а не псяча кличка. Думати потрібно, коли звинувачуєте когось у безграмотності. Пора до 4 класу ЗОШ. :)))

          • Анатоль, Серж – інтерпретація від Сергій, а це моє справжнє ім”я :) В 4 класі таких “премудростей” (тут лапки дійсно треба) не вчать. Щодо “псячої клички”. Слова КЛИЧКА взагалі в українській мові немає. І я сперечатись з Вами не буду з приводу грамотності. Програєте :) Я – про тупий піар Ольги. І це дійсно правда. Вона причепилась до простого робітника. Я написав свою думку, на яку маю повне право, Ви – влізли в мою гілку з повчаннями. Він не завжди перевага і досвід. Хоча і я не юний :) Давайте не тратити сили на словесні перепалки: ні я Вас, ні Ви мене не переконаєте в даному випадку. У Вас – є своє поле діяльності (Сапожніков, суди), у мене – своє. і дай Боже нам удачі.

      • Вона мені спротивилась ще з тих пір, як сказала в ефірі нового каналу(в якості ведучої), що В ПОЇЗДАХ СМЕРДИТЬ І ЯК ЛЮДИ МОЖУТЬ В НИХ ЇЗДИТИ. Виходить, я не людина, або смердяча людина? А оля – балувана цяця. Тоді Притула її обломав. А ще ця ревізорша знімається в російських меріалах (“отель ЕЛЕОН”), де грає саму себе, стєрвозну :) Так що, Анатоль, не захищайте її. Хіба шо вона вам небайдужа, як жінка.

  2. Московська лавра і всі монастирі.В Почаіві тих хто В УПЦ ВЗАГАЛІ НЕ ПУСКАЮТЬ..

  3. Споконвіку у Лавру один вхід був платний через державний заповідник із квіточками і екскурсоводами, а другий (із шлагбаумом) за 100 м від нього безкоштовний, на територію монастиря

  4. Їй нормально пояснили – вхід вільний під час служби.
    А вона вирішила попіаритись, дурепа!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер