<

Олександра Кватирка офіційно призначили головним лісівником

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 20.11.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Визначили переможців конкурсу на заміщення вакантних посад начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Так, Олександра Кватирка офіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима. На засіданні комісії був присутній нардеп Ігор Лапін.Про це інформуєють у прес-службі Держлісагентства.

Згідно з результатами конкурсу, відповідно до протоколу № 3 засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Державного агентства лісових ресурсів України від 13 листопада 2015 року, переможцями визнали:

Кватирка Олександра Михайловича – на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Величка Валерія Миколайовича – на посаду начальника Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Мургу Валерія Івановича – на посаду начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Мароху Олександра Дмитровича – на посаду начальника Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Згідно з рішенням Конкурсної комісії оголосять повторний конкурс на заміщення вакантної посади начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер