<

Олександр Скічко – найстильніший чоловік України 2019 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:26 | 8.11.2019 / Новини / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Переможцем в номінації «Найбільш стильний чоловік країни» за версією читачів журналу став ведучий і шоумен, а з недавнього часу і народний депутат України – Олександр Скічко.

Чоловіче онлайн-видання, присвячене стилю, захопленням і здоров’ю, ELLE MAN склало рейтинг найстильніших чоловіків України, – передає Апостроф.

“Сьогодні чоловік моєї мрії отримав премію найстильніший чоловік! Ну що я можу сказати, спасибі вам всім, з ним правда було нелегко, але я це зробила! Тому що, за департамент гардеробу у нас вдома відповідаю я. Люблю тебе Олександр Скічко. Він для мене чоловік моєї мрії, в будь-якому сенсі”, – прокоментувала перемогу чоловіка Єлизавета Юрушева.

Крім Олександра Скічко, був відзначений стиль ще трьох чоловіків: Олексій Гладушевський – переможець в номінації “Найстильніший чоловік країни” за версією редакції ELLE MAN Ukraine, політик Максим Нефьодов – переможець в номінації “Найстильніший чоловік країни” за версією Indposhiv Bespoke House і телеведучий Володимир Остапчук – переможець в номінації “Найстильніший чоловік країни” за версією редакції ELLE Ukraine.

ELLE MAN AWARDS – перша і єдина в Україні модна премія для чоловіків. Номінантами премії стають відомі дизайнери, бізнесмени, музиканти, політики та інші публічні особи, які досягли успіхів не тільки в роботі, але і в виборі костюма. Переможця визначають читачі ELLE MAN під час відкритого голосування на сайті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок