<

Олександр Бригинець передив про «криваве шоу» заплановане сепаратистами на 23 лютого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 20.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військовослужбовець армії РФ, який більше не вірить у російські ідеали, попередив свого однокласника, який наразі є добровольцем ВСУ, що на 23 лютого йде підготовка до масштабних операції у зоні АТО.

Відповідну інформацію надав радник Міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, – повідомляє «Преса України».

Він розповів, що відповідно до слів росіянина, Кремль не просто так організував останній гумконвой, адже на 23 лютого готується «криваве шоу». Але наразі це непідтверджена інформація, адже звичайний рядовий бойовик навряд може знати плани Володимира Путіна, якщо їх не знають навіть Шойгу, Сурков, Захарченко або Плотницький.

А з іншої сторони кількість боєприпасів у терористів збільшилась, нова техніка не припиняє прибувати, дороги наразі у хорошому стані, але вже скоро все почне танути і вони перетворяться на саме справжнє болото.

«Так що, швидше за все, все обійдеться просто спробами прориву в декількох місцях на різних ділянках фронту від Попасної до Волновахи», – підсумував Бригинець.

Зауважимо, що незаконні збройні формування минулої доби зосередили вогонь на Донецькому та Маріупольському напрямку. При цьому вони вже не соромлячись, в повну силу використали міномети, зенітні установки та БМП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер