<

Окупанти за добу десятки разів обстрілювали Донеччину: 10 загиблих, 19 поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 11.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
53
/ Коментарі відсутні

Окупаційні війська протягом 10 вересня 24 рази обстріляли Донецьку область. Унаслідок цього загинули 10 цивільних, ще 19 — зазнали поранень.

Про це повідомили Національна поліція та голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Так, загалом за добу росія вдарила по 13 населених пунктах. Найбільше постраждав Покровськ — окупанти масово били ракетами по місту впродовж всієї ночі. Також під вогонь потрапили Бахмут, Авдіївка, Краматорськ, Соледар, Красногорівка, Миколаївка, Слов’янськ, Райгородок, Нетайлове, Новопокровське, Павлівка та Соловйове.

Унаслідок обстрілів 4 людини загинули у Покровську, 3 — у Красногорівці, 2 — у Бахмуті та 1 — у Райгородку. За даними ОВА, з 24 лютого росіяни вбили на Донеччині 831 цивільного, ще 2 072 людини — зазнали поранень. Ця статистика не враховує кількість жертв у Маріуполі та Волновасі, адже там вести підрахунки нині неможливо.

Окупанти використовували РСЗВ «Ураган», артилерію, ракети «Іскандер-М», а також вдарили ракетою Х-59. Загалом пошкоджено 55 об’єктів: руйнувань зазнали житлові будинки, лікарня, гуртожиток і господарчі об’єкти. За допомогою поліції з Донецької області за добу евакуювали ще 228 людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа