<

Окупанти вночі вдарили по школі та багатоповерхівкам у Нікополі та Марганці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 14.08.2022 / Новини / /
Перегляди
128
/ Коментарі відсутні

14-го серпня російські військові масово обстріляли два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький. В результаті декілька тисяч абонентів у Нікопольському районі залишилися без світла, пошкоджено десятки будинків та школа.

У бік Нікопольського району окупанти тричі відкривали вогонь. У Нікополі зафіксовано 20 прильотів в результаті обстрілів зі ствольної артилерії. Про це повідомив глава Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко на своєму телеграм-каналі, пише Апостроф.

Ворожий вогонь пошкодив дев’ять багатоповерхівок та вісім приватних будинків, школу та кілька магазинів. Ніхто не постраждав.

Також рашисти потрапили у газопроводи та лінії електропередач, через що тисячі нікопольчан залишилися без світла. Наразі там працюють електрики.

Марганець Нікопольського району російська армія обстріляла з Градів. У житлові квартали прилетіло 30 ворожих снарядів. Постраждав 69-річний мирний житель, він знаходиться у лікарні. Також частково зруйновано понад десяти приватних будинків та електромережа.

У Криворізькому районі окупанти Ураганами обстріляли Зеленодольську громаду. Але обійшлося без жертв та руйнувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок