<

Окупанти вбили родину на Херсонщині: російський снаряд влучив у подвірʼя місцевих жителів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 19.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
180
/ Коментарі відсутні

російсько-окупаційні війська вкотре обстріляли Херсонську область, вбивши трьох членів однієї родини у селі Бургунка Бериславського району.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Вранці 19-го лютого російські війська здійснили масований артилерійський обстріл по селищу. Один зі снарядів влучив в подвірʼя місцевих жителів. У момент обстрілу в домівці перебувала родина — троє дорослих та двоє дітей. 

Через удар окупантів мати, батько та дядько загинули на місці. 13-річний хлопчик дістав поранення, його госпіталізували. Ще одна дитина дивом не постраждала. 

У цьому ж селі через російський обстріл поранення отримала ще одна дитина — 8-річний хлопчик. Він перебуває у стабільному стані, медики надають йому необхідну допомогу.

Глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін заявив, що «у Бургунці зараз пекло», обстріли тривають.

Керівник Бериславської районної держадміністрації Володимир Літвінов розповів, що за минулу добу, 18 лютого, російська армія не припиняла ударів по населених пунктах району. Протягом доби під вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них — місто Берислав, села Осокорівка, Новоолександрівка, Михайлівка, Гаврилівка, Червоний Маяк та Одрадокам’янка.

Загалом, за даними ОВА, минулої доби окупанти 55 разів обстріляли територію Херсонщини з РСЗВ, мінометів, артилерії, БМП та БПЛА. Дві людини дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Фото – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок